Spread the love

Plankeborde Med Fede Designe

Hejsa alle sammen.
Hold nu op hvor er det bare så skønt at der findes folk som kan finde ud af at lave alle mulige former for plankeborde med de fedeste designe, og det er dejligt at se at der stadig er folk som virkelig kan finde ud af deres håndværk, og kan speciallave plankeborde, så man er sikker på at man kan få et plankebord som lige passer til en, og kan opfylde ens behov for det, der er ikke noget bedre end at have et bord som man selv har været med til at designe, og når man snakker plankeborde, så syntes jeg ikke at man kan få et smukkere bord, den måde det både er rustikt og utrolig stilrent, det er så genialt.

Jeg har selv et stort plankebord i min stue, og der er ikke noget bedre end at sidde ved det, og jeg nyder synet af mit plankebord og jeg sidder altid ved det om morgenen, og drikker min morgenkaffe, for jeg er helt vild med det, til dags dato tror jeg stadig at det er det bedste køb jeg har lavet, for det er et af de køb som jeg aldrig på nogen måder har fortrudt, og det er virkelig fedt.
Mange af dem som jeg har haft på besøg, og som har set mit plankebord, har også selv fået et efterfølgende, netop fordi at når man ser det så bliver man helt forelsket i det.

Plankeborde